Geserveerd met aioli en bruschetta
Met balsamico dressing, witte kaas en rucola
Met bruschetta, witte kaas en mango chutney
Laat u verassen!
Met pesto-truffeloliemayonaise
Gebakken in mediterraanse kruiden, ui en knoflook
Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken mini broodjes en roomboter.
Heerlijk malse kippendijstukjes in satésaus
Speenbiggetje van de smoker, geserveerd met honingmosterdsaus
Geserveerd met boter-wijnsaus
Tarwe pannenkoek gevuld met oude kaas, quacamole en rode ui
Ouderwets stoofpotje van draadjesvlees in jachtsaus
Heerlijk rundvlees van de smoker
Malse stukjes ree filet in kruidige saus
Gemarineerde reuze kastanje champignon
Hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade en verse frites of
rode kool en mediterraanse aardappelpuree.
Diverse soorten ijs met verse slagroom
Vanille-ijs met advocaat, chocoladesaus en verse slagroom
Roombotercake-ijs met aardbeiensaus en verse slagroom
Kijk op de bordjes of vraag het gerust!
Met Grand marnier
Met Whiskey (White Mackay) en Licor 43
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en verse slagroom
Stroopwafelijs met verse slagroom en stukjes stroopwafel
Met Irish whiskey (Kilbeggan)
Met Licor 43