Geserveerd met aioli en bruschetta
Met mexicaanse kruiden en knoflook
Met bruschetta, geitenkaas en mango chutney
Laat u verassen!
Met pesto-truffeloliemayonaise
Gebakken in olie met ui en knoflook
Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken mini broodjes en roomboter.
Heerlijk malse kippendijstukjes in satésaus
Kalfsschenkel in een mediteraanse marinade
Geserveerd op romige jus met bosuitjes
Geserveerd met witte wijnsaus
Ouderwets stoofpotje van draadjesvlees in jachtsaus
Speenbigham van de smoker met honingmosterdsaus
Heerlijk rundvlees van de smoker
Gemarineerde reuze kastanje champignon
Mais pannenkoek gevuld met oude kaas quacamole en rode ui
Hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade en verse frites.
Wild gerechten worden geserveerd met aardappelpuree en rode kool met appeltjes
Diverse soorten ijs met verse slagroom
Vanille-ijs met advocaat, chocoladesaus en verse slagroom
Roombotercake-ijs met aardbeiensaus en verse slagroom
Kijk op de bordjes of vraag het gerust!
Met Grand marnier
Met Whiskey (White Mackay) en Licor 43
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en verse slagroom
Stroopwafelijs met verse slagroom en stukjes stroopwafel
Met Irish whiskey (Kilbeggan)
Met Licor 43